Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-1

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο ντέρμπι φωτιά κόντρα στον ΠΑΟΚ Σταυρού. Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τρεις αποβολές, ένα δοκάρι, κλασικές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες οι τυπικά φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα τις αναμέτρησης  και να πάρουν όχι μόνο τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς αλλά και ένεση  γοήτρου που πάντα παίζει ρόλο σε τέτοιου είδους ντέρμπι ανά την υφήλιο.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή, ο ΑΕΤΟΣ μπήκε πολύ νωθρά στο παιχνίδι και στάθηκε τυχερός σε δύο περιπτώσεις στο 2’ και στο 5’ όπου ο αντίπαλος επιθετικός σημάδεψε λανθασμένα, στη συνέχεια η κατάσταση ισορροπήθηκε χωρίς όμως κάποιος αντίπαλος να καταφέρει κάτι ουσιαστικό.
Στην επανάληψη όμως το παιχνίδι πήρε φωτιά πολλές δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα δεν άφηναν το ματς να πάρει ρυθμό, στο 55’ οι ασπρόμαυροι έμειναν με δέκα παίκτες και έδωσαν χώρο τους ποδοσφαιριστές του ΑΕΤΟΥ που ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, απειλούσαν όμως μόνο με στημένα.

ΣΟΚ στο 78’όπου έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι όταν σε μία αντεπίθεση οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεργάστηκαν σωστά πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. 
Έκτοτε  τα πράγματα πήραν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, τα πολλά νεύρα οι συχνές διακοπές και η αποβολή του Ουτσικούνη στο 83’ έφεραν την ομάδα μας σε ακόμη δυσκολότερη θέση. Χωρίς καθαρό μυαλό στο παιχνίδι της, προσπαθούσε βιαστικά κυρίως με προσωπικές ενέργειες  μην μπορώντας όμως να απειλήσει με αξιώσεις.
 Παρόλα αυτά είχε δύο κλασικές ευκαιρίες από το κεφάλι του Ναούμ στο 88’ και στο 92’ που αποσόβησε εξ’ επαφής ο αντίπαλος τερματοφύλακας στην δεύτερη μάλιστα με την βοήθεια του δοκαριού κρατώντας την νίκη για την ομάδα του. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και η αποβολή του Ιωαννίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αφήνοντας ακόμη μια πληγή στα φτερά του ΑΕΤΟΥ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Ο ΑΕΤΟΣ λοιπόν καλείτε να επουλώσει τις πληγές που του άφησε η συγκεκριμένη μάχη τόσο στη βαθμολογική συγκομιδή όσο και στο γόητρο και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία αλλά κυρίως με αγωνιστική πειθαρχία για υψηλότερες πτήσεις.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με πάθος και επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους νικητές που αντιμετώπισαν καλύτερα τις ιδιαιτερότητες του αγώνα



Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής, Γκουράϊ (76΄ Λαζόγλου), Κωσταντινίδης, Θεολογάκης, Ουτσικούνης, Χέλα, Παπαθανασίου, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης (61΄Παπαδημητρίου), Ναούμ, Γιαννάκος (56΄Τσαναξής)