Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 6-1

Ένα εφιαλτικό απόγευμα πέρασε η ομάδα μας στον Ξηροπόταμο όπου γνώρισε τον διασυρμό με 6-1!  Δεχόμενη μάλιστα γκολ πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και 5 γκολ σε διάστημα 20 λεπτών με την έναρξη του δευτέρου μέρους σε ένα πραγματικό μπλακ άουτ!

Τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη όταν στο πρώτο μέρος  το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 11’ και τον ΑΕΤΟ δύο χαμένα τετ α τετ  στο 13  με τον Ναούμ και στο 28’ με τον Ιωαννίδη το παιχνίδι κυλούσε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και οι δύο ομάδες περίμεναν υπομονετικά κάποια καλή στιγμή. Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 42’ άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και έφερε τρικυμία σε όλη την ομάδα στέλνοντας τις δυο ομάδες με το 1-0 στα αποδυτήρια.

 Ο ΑΕΤΟΣ είχε την ευκαιρία να ηρεμήσει και να ανασυνταχθεί ώστε να κυνηγήσει την ισοφάριση. Όμως με το ξεκίνημα του β’ μέρους έγινε κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί από κανέναν.
 Η ομάδα έμοιαζε πελαγωμένη και το ένα λάθος διαδέχονταν το άλλο, η μπάλα κατέληγε στην εστία με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Κόντρες, στραβοκλωτσιές, και αυτογκόλ ήταν κάποιες γεύσεις από το μενού της ημέρας.
 Έτσι  μέχρι να  συνέλθει  η ομάδα το κοντέρ είχε ήδη γράψει 6-0 στο 69’!!! ένα δοκάρι του Καραγιώργη και άλλο ένα τετ α τετ του Τσαναξή δεν έφεραν το γκολ της τιμής, κάτι που ήρθε τελικά στο 87’ από πέναλτι του Χέλα, γράφοντας το 6-1

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, να σημειωθεί ότι η ομάδα μας αγωνίστηκε για περίπου 20’ λεπτά με παίχτη λιγότερο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ναούμ την ώρα που είχαν ολοκληρωθεί όλες οι αλλαγές. Να ευχηθούμε  στο Θάνο περαστικά και γρήγορα κοντά μας.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής  και τα λόγια είναι περιττά, το βαρύ σκορ ήταν μια σφαλιάρα που έφερε σε περισυλλογή άπαντες στο σύλλογο, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτή η ομάδα σκόρπισε τόσο εύκολα σε ένα εικοσάλεπτο και παραδόθηκε άνευ όρων στον αντίπαλο που δεν χαρίστηκε ούτε φάση, και μπράβο του!.

 Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο.



Η σύθεση του ΑΕΤΟΥ


Ατλάζης, Γκουράϊ (46’ Χέλα) Λάζογλου (70’ Λεμονίτσης) Καραγιώργης, Θεολογάκης, Ουτσικούνης, Παπαθανασίου, Ναούμ, Ιωαννίδης (63’ Αντωνιάδης) Παπαδημητρίου, Τσαναξής