Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-1

Άλλη μία εμφάνιση που επιβεβαιώνει την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΕΤΟΥ στο Σοχό. Παίζοντας απελευθερωμένα και έχοντας αποβάλει το άγχος της βαθμολογικής εικόνας, κατάφερε να το μετατρέψει σε πλεονέκτημα, φορτώνοντας το στους αντιπάλους. Η ομάδα μας αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε στις εντυπώσεις αλλά αναζήτησε και την ουσία, πράγμα που μεταφράζεται στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

ο ΑΕΤΟΣ μπήκε δυνατά και είχε δύο δοκάρια στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τους Ιωαννίδη και Χέλα, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι γρήγορα χάνοντας και αυτοί ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Αυτό το κατάφερε ο Ναούμ Θ. με τέρμα στο 74' που έμελλε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά την ομάδα μας, είχαν δύο δοκάρια και πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ αλλά χωρίς αντίκρυσμα.
 
Μία νίκη ακόμη για τον ΑΕΤΟ επί του ΕΘΝΙΚΟΥ Σοχού, (που φαίνεται να βρήκε τον κακό του δαίμονα) αυτή τη φορά στην δική του έδρα, ξεκόλλησε την ομάδα μας από τον βούρκο της τελευταίας θέσης, επανέφερε τα χαμόγελα και αφήνει ένα τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον.



Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής, Ατλάζης, Χωρούδας (78' Ιβάνωφ), Δημούδης, Ουτσικούνης, Χέλα, Καραγιώργης, Ναούμ Θ. (75' Γκουράι) ,Ιωαννίδης, Τσαναξής, Παπαθανασίου (25' Πέζης)