Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ 6-0

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας υποδέχτηκε την ουραγό της βαθμολογίας με σκοπό τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο, το πρώτο το κατάφερε με εμφατικό τρόπο όμως η εμφάνιση  στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν ήταν ανάλογη.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής και μόνο στο πρώτο μισάωρο ήταν αρκετά ανταγωνιστικό χωρίς πάντως κλασικές ευκαιρίες. Όλα αυτά όμως μέχρι το 31' όπου ο Ιωαννίδης άνοιξε τον χορό των γκολ, ο Ναούμ Θ. πραγματοποίησε το 2-0 στο 38' και ένα αυτογκόλ στο 42' έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με διαφορά τριών τερμάτων.

 Η επανάληψη βρήκε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο σε ένα διαρκεί επιθετικό μονόλογο. Το 4-0 πραγματοποίησε ο Τσαναξής στο 51' το 5-0 ο Ιωαννίδης στο 59' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 6-0 ο Ουτσικούνης στο 68' με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή. ο ΑΕΤΟΣ σημάδεψε και  4 φορές τα δοκάρια των αντιπάλων χάνοντας ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Την αγωνιστική ανάταση των τελευταίων εβδομάδων η ομάδα μας την εξαργύρωσε με ένα ξέσπασμα απέναντι στον μοναδικό αντίπαλο για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Θέλοντας να πάρει την διαφορά τερμάτων από την εκτός έδρα ήττα του πρώτου γύρου (3-1). Πραγματοποιώντας το τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα και δεύτερη κατά σειρά νίκη της, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, βαδίζει ολοταχώς για τα μπαράζ προσδοκώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και γιατί όχι το πλεονέκτημα έδρας.

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής, Γκιουράϊ, Λάζογλου, Δημούδης, Ουτσικούνης, Χέλα, Καραγιώργης, Ναούμ Θ. ( 55' Ιβάνοφ), Ιωαννίδης (64' Μαύρος) Τσαναξής, Παπαδημητρίου.