Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 4-0

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, ο ΑΕΤΟΣ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων, αλλά ούτε και σε αυτό των καλών εμφανίσεων που είχε δημιουργήσει.

Οι σημαντικές απουσίες, σε συνδυασμό με το ταξίδι στη μακρινή Ξυλούπολη, επηρέασαν αρνητικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που δέχθηκαν γκολ μόλις στο 4ο λεπτό! στη συνέχεια ο ΑΕΤΟΣ ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 να χωρίζει τις προσπάθειες τους.

 Μία ένταση που δημιουργήθηκε στην ανάπαυλα, με στόχο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τον προπηλακισμό του τερματοφύλακα Κιουπτσή, από φιλάθλους και παράγοντες των γηπεδούχων που είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο, έδρασε αρνητικά και έφερε άλλα τρία γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46', 49',55').

 Ο ΑΕΤΟΣ έμοιαζε σοκαρισμένος αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλη ευκαιρία στο παιχνίδι που να φανερώνει υπεροχή και να δικαιολογεί το ευρύ σκορ υπέρ τους.

 Μοιραία λοιπόν ήρθε η ήττα της ομάδας μας, σε μία άσχημη αγωνιστική ημέρα κόντρα σε έναν υποψήφιο αντίπαλο για τα μπαράζ που σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο και υπό διαφορετικές συνθήκες είναι στα μέτρα της.


Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής (70' Ατλάζης Φ.), Ναούμ Α'. Λάζογλου, Δημούδης, Ουτσικούνης, Χέλα, Καραγιώργης (65' ιβάνοφ), Πέζης, Παπαθανασίου, Ιωαννίδης, Παπαδημητρίου.