Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ 5-0

Τη νίκη της χρονιάς στην Α' κατηγορία έκανε η ομάδα μας, διασύροντας την τέταρτη της βαθμολογίας και μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου με το ευρύ 5-0 σημειώνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πίεση των φιλοξενουμένων κυρίως από στημένες φάσεις, στις οποίες ο ΑΕΤΟΣ αντεπεξήλθε με επιτυχία. Παράλληλα προσπαθούσε να  βρει τα κενά στην άμυνα των αντιπάλων,που θα της έδιναν την ευκαιρία για ένα τέρμα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους αφήνοντας ακόμη μεγαλύτερα κενά στα μετόπισθεν. Αυτά τα κενά η ομάδα μας τα εκμεταλλεύτηκε πλήρως σε ένα σεληνιασμένο εικοσάλεπτο 55'-75' όπου και σημείωσε  4 γκολ, με τους Παπαθανασίου, Τσαναξή και Ιωαννίδη (2) το σκορ έκλεισε με το χατ τρικ απο τον Ιωαννίδη στο 82' δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΑΕΤΟΥ, παίρνοντας μάλιστα μία άτυπη ρεβάνς για το εξίσου βαρύ 6-0 του πρώτου γύρου.

Άλλη μία νίκη συνοδευόμενη από τρομερή εμφάνιση μετά την άσχημη παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής στο Πολυδένδρι (6-0) που δείχνει ότι στα play out η ομάδα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους και πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της 21χρονης Ελένης που έφυγε άδικα.

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής, Ναούμ Α', Λάζογλου, Δημούδης ( 75' Γκιουράϊ),Ουτσικούνης, Χέλα, Παπαθανασίου, Πέζης, Ιωαννίδης (82' Ιβάνοφ), Τσαναξής, Ναούμ Θ. (46' Παπαδημητρίου)