Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 0-0

Σε ένα σκληρό παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη πάνω στο λασπωμένο τερέν, χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά κυριεύθηκαν από το άγχος τους και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Η ομάδα μας είχε από μία καλή στιγμή σε κάθε ημίχρονο αλλά αποδείχθηκε άστοχη, ο αγωνιστικός χώρος δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για δημιουργία και ανάπτυξη και έτσι στο ματς κυριάρχησαν οι σκληρές μονομαχίες. Μοιραία το μηδέν επιστέγασε τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών.

 Βάση εικόνας ο ΑΕΤΟΣ πήρε σχετικά εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας.Αποτέλεσμα που είχε αντίκρυσμα μόνο στο γόητρο της ομάδας, αφού η προτελευταία θέση της βαθμολογίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η παραμονή της σε αυτή την κατηγορία θα κριθεί στα play out.

 Βαθμός όμως που αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού ήρθε κόντρα σε έναν αντίπαλο που καιγόταν για την νίκη, αφού θα τον έφερνε πιο κοντά στην αποφυγή των μπαράζ, αντί αυτού οι φιλοξενούμενοι πλέον θέτουν και αυτοί με τη σειρά τους σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθούν αντιμέτωποι μας στην διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων.

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής, Ναούμ Ά., Ναούμ Θ., Δημούδης, Ουτσικούνης, Χέλα, Παπαθανασίου, Πέζης, Ιωαννίδης (81' Ιβάνοφ), Παπαδημητρίου (79' Λάζογλου), Τσαναξής