Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΒΡΑΣΝΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-1

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και ενώ μόλις πριν είχε μείνει με δέκα παίκτες απέδρασε η ομάδα μας από το  γήπεδο των Βρασνών, κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Βρασίδα.

Σε ένα παιχνίδι που χαίρεσαι να βλέπεις οι δύο ομάδες δίδαξαν πως πρέπει να διεξάγεται ένα τοπικό ντέρμπι. Ακόμα και χωρίς πολλά γκολ, αλλά με πολλές χαμένες ευκαιρίες, (κυρίως χάρην των δύο γκολκίπερ)  σκληρές μονομαχίες σε αγωνιστικά πάντα πλαίσια, όλα αυτά σε ένα γήπεδο στολίδι, με ιδανικό καιρό, και κόσμο  που αγαπάει το ποδοσφαιρο  ο ΑΕΤΟΣ φιλοξενήθηκε από τον Βρασίδα που πάσχιζε να αποδείξει μπροστά στο κόσμο του ότι η πρώτη αγωνιστική απλώς δεν διεξήχθη!

Ο ΑΕΤΟΣ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όμως την υπεροχή του δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα, ενώ οι γηπεδούχοι χτυπούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις .
 Το σκηνικό άλλαξε όμως στην επανάληψη και οι ρόλοι αντιστράφηκαν, τις πολλές χαμένες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, ήρθε να συμπληρώσει το δοκάρι των γηπεδούχων στο 81’που στάθηκε σύμμαχος του Κιουπτσή για άλλη μία θεαματική απόκρουση.

   Η ομάδα μας αναγκάστηκε να παίξει τα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο  λόγω αποβολής του Τσαναξή στο 87’ και ενώ όλα έδειχναν  ότι το παιχνίδι θα μοιράσει βαθμούς και εντυπώσεις, η μπάλα έχει τους δικούς της άγραφους νόμους και στο 89’ μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη, ο Ιωαννίδης πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ δίνοντας την νίκη στην ομάδα μας, αφήνοντας στους γηπεδούχους τις εντυπώσεις.


Επίσης να τονίσουμε ότι η μοναδική ίσως παραφωνία του αγώνα ήταν ο διαιτητής ο οποίος δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος της αναμέτρησης κυρίως σε δευτερευούσης σημασίας φάσεις, εκνευρίζοντας το σύνολο των ποδοσφαιριστών και  αφήνοντας με παράπονα και τις δύο ομάδες


Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιούπτσής, Γκιουράϊ, Λάζογλου, Ουτσικούνης (90' Χωρούδας), Θεολογάκης, Ναούμ (65' Παπαδημητρίου) Παπαθανασίου, Τσαναξής, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης, Γιαννάκος (77' Κωνσταντινίδης)