Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΑΟΚ ΑΝΟΙΞΙΑΣ 1-1

Την πρώτη της απώλεια υπέστει η ομάδα μας παραχωρώντας ισοπαλία εντός έδρας στον ΠΑΟΚ Ανοιξιάς που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 71’ .  Στην πραγματικότητα βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν ακόμη χειρότερα αφού στο τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε χτύπημα πέναλτι!

Ο ΑΕΤΟΣ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 8’ έπειτα από λάθος της αντίπαλης άμυνας και σουτ του Ιωαννίδη, ο Γιαννάκος παίρνοντας το ριμπάουντ έγραψε το 1-0.
Για κάποιο λόγο η ομάδα μας προσπάθησε να καθίσει πάνω σ’αυτό  το γκολ χωρίς να διεκδικήσει  να διευρύνει το προβάδισμα της ώστε να θεμελιώσει τη νίκη αντ’ αυτού οι φιλοξενούμενοι  ζήτησαν ότι τους αναλογούσε και το κατάφεραν στο 66’ ισοφαρίζοντας σε 1-1 .οι οποίοι μάλιστα  πέντε λεπτά αργότερα  έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής.  
Κάπου εκεί το μάτς έγινε ροντέο με την μπάλα να πηγαινει πάνω κάτω με καλές φάσεις και στις δύο εστίες με κορυφαία στιγμή  το  χαμένο πέναλτι για την ομάδα της Ανοιξιάς  στο 87’.

 Το τελικό αποτέλεσμα άφησε και τους δύο αντιπάλους παραπονεμένους όμως ήταν απόλυτα δίκαιο.



Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, Κωνσταντινίδης, Γκουράϊ (78’ Αντωνιάδης), Ουτσικούνης (18’ Λάζογλου), Θεολογάκης, Χέλα, Παπαθανασίου, Ναούμ, Ιωαννίδης, Παπαδημητρίου (60’ Καραγιώργης) Γιαννάκος