Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-0

Σε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία υποχρεώθηκε ο ελλιπέστατος ΑΕΤΟΣ , αυτή τη φορά στο Νικομηδινό κόντρα στη τοπική Αστραπή. 
Οι δύο ομάδες δεν κατόρθωσαν να ξεφύγουν από  ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και δεν φάνηκαν τυχεροί στις λιγοστές ευκαιρίες που τους δόθηκαν να κλέψουν τους τρεις βαθμούς  έτσι μοιραία το  0-0 επισφράγισε την προσπάθεια τους.

Αν  και βρισκόμαστε  μόλις στη 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας ταξίδεψε στο Νικομηδινό με σύνθεση ανάγκης. Έχοντας πολλές βασικές απουσίες από το κατά τ’ άλλα πλήρες δυναμικό της, δύο τραυματισμοί την ώρα του αγώνα και ισάριθμες αναγκαστικές αλλαγές έκαναν το έργο του προπονητή ακόμη πιο δύσκολο. 
Παρόλα αυτά κατάφερε να κρατήσει για άλλο ένα παιχνίδι το απαραβίαστο της εστίας και το ένα γκολ παθητικό σε τέσσερις αγώνες την καθιστά ως τη καλύτερη άμυνα του ομίλου.

Όπως προαναφέραμε ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και οι καλές στιγμές σπάνιζαν με ίσως την μοναδική αξιόλογη από αυτές να καταγράφετε  στο 36’ μετά από  εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων και αδύναμη κεφαλιά όπου η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας μας.

Για ακόμη ένα παιχνίδι λοιπόν  ο ΑΕΤΟΣ παρέμεινε  στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας και πάει αήττητος στο  clasico της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ Σταυρού. 
Όμως όπως και να το κάνουμε οι εμφανίσεις της ομάδας δεν είναι ανάλογες των  προσδοκιών που γεννά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. 
Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και με πολλές ισοδύναμες ομάδες κάθε αγώνας είναι αμφίρροπος έτσι για να ξεχωρίσει κανείς θέλει πολύ δουλειά και κόπο.



Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, Χωρούδας (83’ Ατλάζης)  Γκουράϊ,Λάζογλου, Θεολογάκης, Χέλα, (55’Παπαδημητρίου) Παπαθανασίου, Ναούμ, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης, Γιαννάκος