Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 2-3

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΕΤΟ μέσα στη Βόλβη, κόντρα στον σκληροτράχηλο ΤΡΙΤΩΝ που προηγήθηκε  δύο φορές νωρίς στο παιχνίδι. Αλλά η ομάδα μας είπε την τελευταία λέξη κάνοντας την ανατροπή στο σκορ, παίρνοντας έτσι τους τρείς βαθμούς της νίκης σαν φάρμακο που επουλώνει τις πληγές που της άφησε το ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας. 

Σε ένα παιχνίδι υπό συνεχή βροχόπτωση σαν σκωτσέζικο ντους και για τις δυο ομάδες, ο ΑΕΤΟΣ ένιωσε την ψυχρολουσία από τα αποδυτήρια. Αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσουν και το κατάφεραν μόλις στο 3’ κερδίζοντας πέναλτι το οποίο μετέτρεψαν σε γκολ.! Πριν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους, η απάντηση ήταν άμεση έτσι στο 6’μετά από κόρνερ και προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών ο Κωνσταντινίδης με απευθείας δυνατό σουτ έξω δεξιά από την περιοχή έφερε την ισοφάριση.

Ο ΤΡΙΤΩΝΑΣ όμως αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και στο 11’ εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό λάθος σε διώξιμο του Κιουπτσή και με ψηλοκρεμαστό σουτ από μακριά πήρε εκ νέου το προβάδισμα γράφοντας πολύ νωρίς το 2-1! Οι πορτοκαλί καλούνταν να αφυπνιστούν από το νέο σοκ και ανέβασαν ρυθμούς αναζητώντας άλλη μια απάντηση.

Αυτή ήρθε στο 28’ και με τρόπο πανομοιότυπο, ο Λάζογλου αυτή τη φορά από την αριστερή πλευρά πήρε την απόκρουση και με μονοκόμματο σουτ έφερε το ματς στα ίσια διαμορφώνοντας το 2-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν την ίδια συνταγή και απείλησαν με το καλησπέρα αυτή τη φορά όμως δεν στάθηκαν τυχεροί. Το παιχνίδι φάνηκε να παίρνει μορφή ρουλέτας με τον ΑΕΤΟ να ανεβαίνει στο γήπεδο αφήνοντας κενά στην άμυνα του, και τον ΤΡΙΤΩΝ στη προσπάθεια του να μη κλειστεί να αμύνεται επίσης ψηλά.
Πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο νεοεισελθών Γιαννάκος αφού σε  μια κάθετη μπαλιά στο 74’ βρέθηκε τετ α τετ από πλάγια θέση και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον επερχόμενο Παπαθανασίου. που γιόρτασε το πρώτο του παιχνίδι ως αρχηγός της ομάδας με ένα νικητήριο τέρμα.

 Οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τα παίξουν όλα για όλα στα τελευταία λεπτά, με ρίσκο όμως το σκορ να πάρει τεράστιες διαστάσεις, αν οι ποδοσφαιριστές του ΑΕΤΟΥ ήταν λίγο πιο εύστοχοι στη τελική προσπάθεια τους προ κενής εστίας!

Έτσι το 2-3 παρέμεινε μέχρι τέλους δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα να περνάει τις δυσκολίες χωρίς περαιτέρω απώλειες. Από την  άλλη ο Τρίτων Βόλβης έδειξε ότι παλεύει κάθε παιχνίδι και οι μηδέν βαθμοί ως τώρα είναι σίγουρα εικόνα πλασματική.


Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, Γκουράϊ, Λάζογλου, Κωνσταντινίδης, Θεολογάκης, Χέλα, Παπαθανασίου, Ναούμ, Γρηγοριάδης (69’Γιαννάκος-85’ Χωρούδας), Αντωνιάδης (46’ Τσαναξής), Παπαδημητρίου