Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 2-0

Συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις και στα άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα μας μετά την νέα ήττα που υπέστη στα Λαγκαδίκια από τη τοπική ΦΛΟΓΑ με 2-0.

Ο ΑΕΤΟΣ παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες στον αγώνα, ωστόσο φαινόταν να πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο μόνος που απειλούσε ουσιαστικά μπροστά από την εστία.
 Δημιούργησε φάσεις για να πετύχει πρώτος τέρμα όπως αυτή στο 13’ με το Γρηγοριάδη όπου σε παράλληλη μπαλιά του Τσαναξή μέσα από τη μικρή περιοχή πλάσαρε άουτ . 
Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ιωαννίδη από το ύψος της μικρής περιοχής με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης. Αρκετά μακρινά σουτ δεν βρήκαν στόχο όπως αυτό  του Παπαθανασίου στο 31’ που εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Κάπως έτσι περνούσε ο χρόνος μέχρι και το δίλεπτο των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου όπου οι γηπεδούχοι σε νεκρό χρόνο κατόρθωσαν να προηγηθούν και να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια εκμεταλλευόμενοι τη πρώτη τους αξιόλογη  ευκαιρία.
 Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα μας φεύγει λίγο νωρίτερα από τον αντίπαλο για την ανάπαυλα!

Στην επανάληψη ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 51’ μετά από δυνατό σουτ του Παπαθανασίου εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και έγινε το πρόσωπο του αγώνα αποκτώντας ψυχολογία που τον καθιστούσε ανίκητο, σαν να μην έφτανε αυτό ένα ακόμη λάθος στο κέντρο της άμυνας έφερε τον αντίπαλο επιθετικό φάτσα με το 2-0 το οποίο και πραγματοποίησε στο 65’.

Χωρίς καθαρό μυαλό πλέον ο ΑΕΤΟΣ δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι, όλες οι προσπάθειες ήταν βεβιασμένες χωρίς καμία τύχη και έτσι μοιραία το σκορ δεν άλλαξε.


Ο ΑΕΤΟΣ πέρασε ένα ζευγάρι δύσκολων εκτός έδρας αγώνων χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, αλλά αυτό που προβληματίζει  περισσότερο είναι η μέτρια εικόνα από την αρχή της χρονιάς. 
Επιθετική δυστοκία και λάθη στην άμυνα είναι δραματικός συνδυασμός, φέρνουν άσχημα αποτελέσματα, δημιουργούν νεύρα και καταρρακώνουν τη ψυχολογία. 

Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές καλούνται να διαχειριστούν τη κατάσταση ώστε η ομάδα να αποδώσει τα αναμενόμενα της αξίας της.



Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, ΓκουράΪ, Ιωαννίδης, Καραγιώργης, Θεολογάκης (70’Λάζογλου), Χέλα, Παπαθανασίου, Τσαναξής, Γρηγοριάδης, Παπαδημητρίου, Χωρούδας (55’ Αντωνιάδης)