Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΣ 1-0

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι πάνω στη λάσπη κόντρα σε μία αρκετά συγκροτημένη και σφιχτή ομάδα όπως αυτή του ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΣ,  ο ΑΕΤΟΣ στάθηκε όρθιος και πήρε τη νίκη που τον διατήρησε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 Το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες περίσσευαν στον αγωνιστικό χώρο όπως άλλωστε επιβάλλει ένα τέτοιο σκηνικό  κυρίως όμως χωρίς να γίνει σε καμία περίπτωση αντιαθλητικό. Ο ποιο δυνατός φαινόταν πως θα είχε καλύτερη τύχη στον αγώνα και οι μάχες απλώθηκαν παντού. Για τα δεδομένα του αγώνα μάλιστα το θέαμα ήταν πέραν του δέοντος ελκυστικό και αντάμειψε τους φιλάθλους με αρκετές καλές ενέργειες και πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως από τη πλευρά των γηπεδούχων.

Ο ΑΕΤΟΣ μπήκε δυνατά και απείλησε με διαδοχικά σουτ έξω από την περιοχή που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας άλλα εύκολα και άλλα δύσκολα. Όμως η πρώτη κλασσική ευκαιρία ήταν των φιλοξενουμένων στο 18’ που έσπασαν το τεχνητό οφσάιντ και από πλεονεκτική θέση σημάδεψαν άουτ. 
Η σειρά του ΑΕΤΟΥ να χάσει άλλη μια ανεπανάληπτη ευκαιρία ήρθε στο 27’  όταν τρεις επιθετικοί απέναντι στην εστία δεν συνεργάστηκαν σωστά και η μπάλα κύλησε βασανιστικά έξω.

Στο 41’ όμως έμελλε να σπάσει ο γόρδιος δεσμός της άμυνας και με μπαλιά ακριβείας  40 μέτρων ο Ιωαννίδης βρήκε τον Ναούμ όπου πλάσαρε υποδειγματικά γράφωντας το 1-0 !

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, και ο ΑΕΤΟΣ χτυπούσε στις αγαπημένες του αντεπιθέσεις. Τα πράγματα έδειχναν ιδιαίτερα ρευστά και το σκορ μπορούσε να αλλάξει και από τις δυο μεριές, με τον ΜΑΣ Στίβου να χάνει τη καλύτερη του ευκαιρία στο 82’ με κεφαλιά από κοντινή απόσταση και τον Κιουπτσή να διώχνει σε κόρνερ. 

Παρόλα αυτά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο ΑΕΤΟΣ πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του σε επτά αγώνες. Η λήξη του αγώνα βρήκε νικητές και ηττημένους να αλληλοχειροκροτούνται στο κέντρο του γηπέδου δείγμα σωστής νοοτροπίας και ευγενής άμιλλας

.

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, Κωνσταντινίδης (88’Λάζογλου), Γκουράϊ (75’ χέλα), Καραγιώργης, Θεολογάκης, Κουτσικούνης, Παπαθανασίου, Ναούμ, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης (62’Παπαδημητρίου), Τσαναξής