Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ 1-3

ΕΠΕΣΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ..

Σάββατο απόγευμα  (αν και για πολλούς μέρα εργάσιμη), με τις καιρικές συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο, ο ΑΕΤΟΣ υποδέχονταν έναν εκ των πρωτοπόρων του ομίλου ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ  και όλα έδειχναν ότι θα διεξαχθεί ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι.
Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν εξ' ίσου ιδανικά για τον προπονητή της ομάδας Αχιλλέα Παπαδημητρίου,αφού έβλεπε μόλις την τελευταία στιγμή να συμπληρώνεται ενδεκάδα. Αυτό όμως δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές, που έδειξαν έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του παιχνιδιού, έδειξαν αμυντική συνοχή και όταν χρειάστηκε βγήκαν μπροστά να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.
Ο ΑΕΤΟΣ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κιουπτσή, δεξιά στην άμυνα τον Χωρούδα, αριστερά τον Λάζογλου, και στο κέντρο της άμυνας τους Ναούμ Α., και Ατλάζη Ι., στο χώρο του κέντρου ο Καραγιώργης με τον Χελά λίγο μπροστά τους ο Δημούδης δεξιά ο Πέζης, αριστερά ο Ιβάνωφ, και μόνος μπροστά ο Παπαθανασίου Θ.

 Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με σημαντικότερες το δοκάρι στο 28' και το τετ α τετ που αποσόβησε ο Κιουπτσής στο 34'.
 Η ομάδα μας προσπάθησε να ανεβεί όποτε της δυνόταν η ευκαιρία όμως από μια τέτοια στιγμή και από τα κενά που δημιουργήθηκαν στην άμυνα μας προήλθε το γκολ των φιλοξενουμένων σε μια γρήγορη αντεπίθεση στο 41' .

 Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, στο 60' ο Ιβάνωφ βγήκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε προ κενής εστίας και το χέρι αμυνόμενου ανέκοψε την πορεία της μπάλας προς τα ανυπεράσπιστα δίχτυα, ο διαιτητής σωστά υπέδειξε πέναλτι όμως όχι και την κόκκινη κάρτα που επέφερε αυτή η παράβαση(!).
 Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Καραγιώργης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 Η χαρά της ισοφάρισης δεν κράτησε πολύ αφού στο 63' και μετά από κόρνερ οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν το προβάδισμα. Στο 70' ο Δημούδης αποχώρησε τραυματίας δίνοντας την θέση του στο Μάντζιο, και στο 85' άλλη μια αναγκαστική αλλαγή όπου στη θέση του Λάζογλου πέρασε ο Ατλάζης Φ.
 Στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμορφώθηκε το τελικό 1-3, αφήνοντας άλλο ένα παιχνίδι την ομάδα μας χωρίς βαθμό

Τα απρόοπτα και η κακοδαιμονία μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό στο φετινό εγχείρημα για την ομάδα του ΑΕΤΟΥ αφού για ακόμη ένα παιχνίδι είδε τις ελλείψεις να τον στοιχειώνουν, αναφορικά και με τον κίνδυνο να ξεχάσουμε κάποιον θα κάνουμε ένα μίνι απολογισμό όσων για διάφορους λόγους μείνανε εκτός δράσης.
Ιωαννίδης, Παπαδημητρίου Σ., Ναούμ Θ, Ουτσικούνης,Παπαθανασίου Μ., Ζευγολατάκος, Κιντσάκης, Κωνσταντινίδης,Ζαφειράκος (τραυματίες)
Τσαναξής (ίωση)
Γκιουράϊ (βίζα)
Λέχος, Ντεράκης, Μαργαρίτης, Θεοδοσίου, Μητσόπουλος,Γιαννάκος (επαγγελματικές υποχρεώσεις)

Αν και καταντάει κουραστικό να αναφερόμαστε συνέχεια σ' αυτό, για την ομάδα μας πλέον είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να την αποφύγει. Φαίνεται μάλιστα ότι μαθαίνει να παλεύει και τα προβλήματα που της παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα, δείχνοντας όλο και καλύτερο πρόσωπο, ας ελπίσουμε να ανασυνταχθούμε το συντομότερο δυνατόν και να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος.