Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ 1-2 άλλη εικόνα, ίδιο αποτέλεσμα..

Άλλο ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας, παρ' όλη την, κατά γενική ομολογία, καλύτερη εικόνα από αυτή που παρουσίασε στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές, μια εικόνα που δυστυχώς δεν εξαργυρώθηκε με κάποιο βαθμό ή βαθμούς.

 Ο ΑΕΤΟΣ είχε ισορροπία στα μεγαλύτερα διαστήματα του παιχνιδιού. Δημιούργησε ευκαιρίες ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 36΄ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τσαναξής και ευστόχησε ο αρχηγός Καραγιώργης, ο οποίος να σημειώσουμε αγωνίστηκε μόλις λίγες ώρες μετά τον γάμο του, έχοντας ακόμα το ρύζι στο κεφάλι του. 

Το κέρασμα του γαμπρού όμως, δεν έφτανε να φέρει την νίκη
 δώρο γάμου τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα μας, αφού σε μια αμφισβητούμενη φάση όπου, κατά την εκτέλεση φάουλ των φιλοξενουμένων, ένας εξ αυτών παρενοχλούσε τον τερματοφύλακα Κιουπτσή εμφανώς εκτεθειμένος από την γραμμή άμυνας που είχε παραταχθεί στο ύψος της περιοχής!
 Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και αγνοώντας κάθε έννοια κανονισμού ο διαιτητής επέτρεψε την εκτέλεση  του φάουλ. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, καθώς ο τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ο διαιτητής κατακύρωσε το γκολ, θεωρώντας ότι ο αντίπαλος δεν επηρέαζε τη φάση... έτσι γράφτηκε το 1-1 στο 55'.

Το γκολ αλλά κυρίως ο τρόπος που προήλθε επηρέασε την ομάδα μας, έφερε νεύρα και δεν άφησε καθαρό μυαλό την κρίσιμη στιγμή για να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ. Χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες με τους αδελφούς Παπαθανασίου και τον Τσαναξή, και επειδή η μπάλα τιμωρεί, στο 81' και σε μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα, ήρθανε τα πάνω κάτω και το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. 

Στον εναπομείναντα χρόνο δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο αφού το διαιτητικό τρίο φρόντισε να χάσει τον έλεγχο. Σκληρά μαρκαρίσματα, καθυστερήσεις, αποβολή προπονητή του Εθνικού, διαμαρτυρίες ένθεν κακείθεν, έφεραν μοιραία το τελευταίο σφύριγμα, χωρίς να κυλήσει η μπάλα.

Πολύ καλό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και σίγουρα το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό είτε προς την μία είτε προς την άλλη πλευρά. Μελανό σημείο η απόφαση του διαιτητή όσο και του δεύτερου βοηθού, στο γκολ της ισοφάρισης του Εθνικού και ίσως η στάση τους να αφήσουν το παιχνίδι χωρίς σφυρίγματα, που έφερε γενικό εκνευρισμό από το πρώτο λεπτό, αλλά κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο στους αγωνιζόμενους. 

 Κρατάμε την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μας, παρά τις πλέον μόνιμες απουσίες με την ελπίδα να έρθουν και τα ποθητά αποτελέσματα σαν ανταμοιβή. 

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ
Κιουπτσής, Κιντσάκης (56' Χωρούδας), Λάζογλου, Καραγιώργης, Ουτσικούνης, Χελά, Παπαθανασίου Θ., Ναούμ, Τσαναξής, Παπαθανασίου Μ., Ιβάνωφ (76' Δημούδης) 

Το Δ.Σ. εύχεται στον αρχηγό της ομάδας Γρηγόρη Καραγιώργη και στη σύζυγο του Δέσποινα Θεοδοσίου βίον ανθόσπαρτο.