Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΟΚ ΑΝΟΙΞΙΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 3-1

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο ΑΕΤΟΣ δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα του Α΄ημιχρόνου και τελικώς ηττήθηκε στην Ανοιξιά με σκορ 3-1 συνεχίζοντας έτσι το αρνητικό σερί του φετινής περιόδου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όμως ο ΑΕΤΟΣ ευτύχησε να προηγηθεί στο 21’ με κοντινή προβολή του Πλουμή από εκτέλεση φάουλ του Παπαθανασίου. Η ομάδα μας κράτησε το προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα αμυνόμενος σωστά χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν το ίδιο καλά. Ο Ρίστα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 56’ να πετύχει το 0-2 και να κλειδώσει το παιχνίδι αφού απέναντι σε κενή εστία από το ύψος της μικρής περιοχής κατάφερε να πλασάρει τη μπάλα άουτ!  

 Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60’ και πήραν το ηθικό που χρειαζόταν για να ολοκληρώσουν την ανατροπή έτσι με άλλα 2 γκολ στο 72’ και το 77’ πέτυχαν το σκοπό τους.

Το παιχνίδι πήγε να τιναχτεί στον αέρα όταν στο 84’ ο διαιτητής μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα απείλησε με διακοπή του αγώνα αποχωρώντας προσωρινά με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια. Η σύνεση όμως επικράτησε και ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα.

Η ομάδα μας βαδίζει πλέον σε ρυθμούς ντέρμπι (αφού η επόμενη αγωνιστική επιφυλάσσει το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ Σταυρού) χωρίς την δέουσα ψυχολογία, όμως τέτοια παιχνίδια αποτελούν ένα ξεχωριστό γεγονός με τις πολλές θεωρίες και τα στατιστικά να πηγαίνουν περίπατο.


Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Ιωάννου, Ηλιάδης, Θεολογάκης, Ουτσικούνης, Πλουμής, Γκουράϊ ( 64’ Λάζογλου), Παπαθανασίου, Ρίστα (80’ Ναούμ Α), Σχοινάς (68’ Αντωνιάδης) Ναούμ Θ., Πετρίδης