Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ 1-2

Ένα πραγματικό τοπικό ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων διεξήχθη χθές ανάμεσα στον ΑΕΤΟ και τον ΠΑΟΚ Σταυρού με τους τυπικά φιλοξενούμενους να αναδεικνύονται νικητές με σκορ 1-2.

Όπως σε κάθε αναμέτρηση των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον, έτσι και σε αυτή, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο μέχρι το τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό.

Ο ΑΕΤΟΣ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Παπαθανασίου μέχρι το σημείο όπου ο ίδιος παίχτης κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 27’. 
Ο ΠΑΟΚ Σταυρού από εκείνο το σημείο πήρε τη σκυτάλη στην πρωτοβουλία των κινήσεων. Ισοφάρισε αρχικά στο 34’ και έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί στο 40’, όταν ο Καζάκος απέκρουσε χτύπημα πέναλτι, oδηγώντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με ανάμικτα συναισθήματα.

Στο β’ μέρος η ομάδα μας παραχώρησε ανεξήγητα πολύ χώρο στους αντιπάλους και το πλήρωσε με ένα γκολ στο 67’ που έβαλε τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού.
 Η προσπάθεια της ομάδας μας να αντιδράσει ανακοπτόταν απο τους συνεχείς τραυματισμούς και τις τρείς αναγκαστικές αλλαγές που επήλθαν στη διάρκεια του παιχνιδιού. Μόνο το τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε με προϋποθέσεις για κάτι καλό με την κορυφαία στιγμή του αγώνα να γράφεται στο 92’όταν ο Παπαθανασίου και πάλι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ πλάσαρε λίγο έξω ξοδεύοντας και τις τελευταίες ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας πάλεψε τα μέγιστα όμως για άλλη μία αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι. Ατομικά λάθη, κενά διαστήματα, αστοχία και ατυχία οδήγησαν στο άσχημο αποτέλεσμα όμως η προσπάθεια όλων των παιδιών δείχνει ότι ο δρόμος προς τις επιτυχίες είναι μπροστά τους.

Απαιτείται ανάταξη ηθικού και γρήγορη ανασύνταξη δυνάμεων γιατί το πρόγραμμα τρέχει και άλλο ένα τοπικό ντέρμπι (αυτή τη φορά στην Ασπροβάλτα) ακολουθεί χωρίς να αφήνει περιθώρια για διαλογισμό.



Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Καζάκος, Ναούμ Α΄, Θεολογάκης, Πλουμής (46’ Χέλα), Ουτσικούνης, Γκουράϊ (62’ Λάζογλου), Παπαθανασίου, Πετρίδης, Ναούμ Θ., Αντωνιάδης, Ρίστα (77’ Ηλιάδης)