Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 4-1

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα μας ξεκαθαρίζοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη κόντρα στη ΔΑΦΝΗ Ευαγγελισμού με σκορ 4-1, παίρνοντας έτσι μία άτυπη ρεβάνς για την απρόσμενη ήττα του πρώτου γύρου.

Ο ΑΕΤΟΣ όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερη δημοσίευση, αγωνίζεται χωρίς βαθμολογική σκοπιμότητα όμως δεν παύει να ζητάει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι είτε αυτό είναι με τον πρωτοπόρο είτε με τον ουραγό της βαθμολογίας.

 Για ακόμη μία αγωνιστική ο αντίπαλος ήταν αυτός που καίγονταν για βαθμούς αυτή τη φορά όμως για διαφορετικό σκοπό.

Ο ΑΕΤΟΣ ευτύχησε να προηγηθεί  μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα όταν ο Αντωνιάδης  με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε το απέναντι δοκάρι και μετά τα δίχτυα των φιλοξενουμένων . Η ομάδα μας έκατσε πάνω σε αυτό το τέρμα και δεν πίεσε ιδιαίτερα μέχρι το 42’ όπου ο Παπαθανασίου με λόμπα έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας είχε κατεβάσει ταχύτητα με συνέπεια η Δάφνη να διεκδικήσει ένα γκολ που θα τις έδινε ελπίδες. Ο Γκουράϊ  όμως κλείδωσε το παιχνίδι στο 77’ γράφοντας το 3-0!
Οι φιλοξενούμενοι που δικαιούταν ένα γκολ  κατόρθωσαν να μειώσουν προσωρινά σε 3-1  στο 86’ όμως χάρηκαν μόνο για λίγο αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σαμαράς έγραψε το τελικό 4-1.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό


Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, Χωρούδας, Λάζογλου (80’ Χατζούδης ), Γκουράϊ, Θεολογάκης (82’ Ιωαννίδης Παναγ.) Τσίτσος, Παπαθανασίου, Κωνσταντινίδης, Ρίστα, Παπαδημητρίου, Αντωνιάδης ( 69’ Σαμαράς)