Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ 3-2

Μία νίκη θρίλερ με ολική ανατροπή και το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε η ομάδα μας κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Απολλωνίας  διαψεύδοντας  για ακόμη μία αγωνιστική τις Κασσάνδρες που κατασκεύαζαν θεωρίες συνωμοσίας.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό, ο ΑΕΤΟΣ ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με μόνο σκοπό την αξιοπρεπή παρουσία του, απαλλαγμένος από βαθμολογικές σκοπιμότητες (αφού για τα play off υπάρχουν ΜΟΝΟ μαθηματικές ελπίδες ).
Ταυτόχρονα όμως είναι αναγκασμένος να αποδεικνύει κάθε Κυριακή ότι δεν είναι ελέφαντας, παίζοντας όλους τους αντιπάλους που καίγονται για βαθμούς, στα ίσια χωρίς να μπορεί κανείς να σκεφτεί οτιδήποτε .

Στο σημερινό παιχνίδι ο βαθμός δυσκολίας ήταν ιδιαίτερα αυξημένος, αφού μόλις και μετά βίας συμπληρώθηκε ενδεκάδα μιας και πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν μπει ήδη σε ρυθμούς καλοκαιριού και αδυνατούν να ακολουθήσουν την ομάδα. 

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν ισχυρό κίνητρο για την αποφυγή των μπαράζ μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν μία απίστευτη ευκαιρία με τρία δοκάρια στην ίδια φάση στο 23’! Στο αμέσως επόμενο λεπτό άνοιξαν το σκορ, και στο 29’ διπλασίασαν τα τέρματα τους παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα.

Ο ΑΕΤΟΣ είχε μπροστά του να ανεβεί ένα βουνό και έκανε το πρώτο βήμα λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Αντωνιάδη να μειώνει σε 1-2  στο 42’.


Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και η ομάδα μας έδειχνε να πατάει καλύτερα ζητώντας την ισοφάριση. Πράγματι στο 73’ ο Ιωαννίδης με τακουνάκι έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στον υπολειπόμενο χρόνο φιλοξενούμενοι ανέβηκαν για να διεκδικήσουν τους τρείς βαθμούς της νίκης που τόσο είχαν ανάγκη και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το ματς.
 Όμως ο Ναούμ στο 89’ είχε διαφορετική άποψη. Φεύγοντας στον αιφνιδιασμό πέρασε και τον τερματοφύλακα και έγραψε το τελικό 3-2 που θεμελίωσε για τα καλά τον ΑΕΤΟ στην 6η θέση της βαθμολογίας και έφερε την ομάδα της Νέας Απολλωνίας εκτός απροόπτου  να τα παίζει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στον Ευαγγελισμό.

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού Μαραθωνίου ο ΑΕΤΟΣ έχει ουσιαστικά κλειδώσει την 6η θέση και μόνο με θαύμα θα αλλάξει κάτι. Ας ευχηθούμε να τελειώσει και αυτή η δύσκολη χρονιά χωρίς  περαιτέρω προβλήματα κερδίζοντας ή χάνοντας πάντα με το κεφάλι ψηλά.

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, Ατλάζης, Κωνσταντινίδης, Θεολογάκης, Χωρούδας, Ιωαννίδης, Παπαθανασίου, Ναούμ, Παπαδημητρίου, Αντωνιάδης, Γρηγοριάδης