Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΒΡΑΣΝΩΝ 3-1

Νικητής στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Βρασίδα Βρασνών, αναδείχθηκε ο ΑΕΤΟΣ και έδειξε να ξεπερνάει γρήγορα την άσχημη εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, στην Ασπροβάλτα που συνοδεύτηκε από το βαρύ 5-1 κόντρα στην τοπική Α.Ε. Γεωργίου.

‘Ηταν ένας κλασσικός αγώνας των δύο ομάδων όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, γεμάτος πάθος, ένταση και δυνατές μονομαχίες, παρόλα αυτά διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, στοιχείο  που καταφέρνουν και συντηρούν οι δύο ομάδες.

Ο Βρασίδας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά.  Μετά το πρώτο τέταρτο ο ΑΕΤΟΣ πήρε μέτρα στο γήπεδο, χάνοντας την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 25’ με τον Ιωαννίδη, όντας ένας με έναν απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα σημάδεψε πάνω του.

Όμως στο 33’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καραγιώργης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς και πάλι να καταφέρουν κάτι.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο, ο Βρασίδας είχε την κατοχή της μπάλας με τον ΑΕΤΟ να χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Σε κάποιες από αυτές πρώτα ο Ιωαννίδης στο 56’ διπλασίασε τα τέρματα τις ομάδας μας και  λίγο αργότερα ο Γρηγοριάδης  πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του ΑΕΤΟΥ γράφοντας το 3-0 στο 68’.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι  το υπόλοιπο του αγώνα θα είναι τυπική διαδικασία ο Παπαθανασίου Μπ. μείωσε σε 3-1 για λογαριασμό των φιλοξενουμένων στο 71’ και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

 Τα τελευταία λεπτά η πίεση στην εστία του Κιουπτσή ήταν ιδιαίτερα αυξημένη όμως ο πορτιέρο του ΑΕΤΟΥ πραγματοποίησε δύο σωτήριες επεμβάσεις σε εξ’επαφής κεφαλιές από το ύψος της μικρής περιοχής κρατώντας το σκορ σε ασφαλή επίπεδα και εν τέλει την νίκη για την ομάδα μας.



Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής,  Χωρούδας (90’ Ιωαννίδης Παναγ.), Κωνσταντινίδης, Θεολογάκης, Ουτσικούνης, Χέλα (82’ Λάζογλου), Καραγιώργης, Ρίστα, Ιωαννίδης Παντ, Παπαδημητρίου, Γρηγοριάδης (76’ Σαμαράς)