Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - Α.Ε. ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ 2-3

Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη σήμερα στον εξ’αναβολής αγώνα ανάμεσα στον ΑΕΤΟ και την ΑΕ Κορώνειας με 5 γκολ και 5 δοκάρια όλα μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ο ΑΕΤΟΣ μπήκε πολύ νωθρός στο παιχνίδι και δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ. Η Α.Ε. Κορώνειας ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το πρώτο μέρος και απειλούσε κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό.

Η επανάληψη όμως ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ο ΑΕΤΟΣ μπήκε δυνατά και απείλησε στο 48’ με σουτ του Καραγιώργη από μακριά και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει με υπερένταση πάνω στη γραμμή σε κόρνερ, από την εκτέλεση του κόρνερ ο Ιωαννίδης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, μάλιστα την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Αντωνιάδη στο 53’.

Επειδή όμως η μπάλα τιμωρεί, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη πρόσκαιρη απόκρουση του Κιουπτσή και προηγήθηκαν στο 61’.
 Ο ΑΕΤΟΣ συνέχιζε να ψάχνει το γκολ όμως αυτοί που το κατάφεραν ήταν και πάλι οι φιλοξενούμενοι στο 72’ με σουτ εξω από την περιοχή.  
Ο Ιωαννίδης μείωσε με προσωπική ενέργεια στο αμέσως επόμενο λεπτό διατηρώντας την ομάδα μας μέσα στο παιχνίδι.  

Όλα έδειχναν ότι στα τελευταία λεπτά θα έσπαγαν καρδιές ο ΑΕΤΟΣ είχε την υπεροχή και πίεζε για την ισοφάριση όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν αφού  σε μία αντεπίθεση στο 84’ διεύρυναν το προβάδισμα τους  σε 1-3!

 Ο ΑΕΤΟΣ τα έπαιξε όλα για όλα, είχε άλλα δυο δοκάρια με τους Ουτσικούνη και Ναούμ φτάνοντας τα 4 στο σύνολο! ακόμη ένα δοκάρι αυτή τη φορά για την Α.Ε. Κορώνειας στο τελευταίο λεπτό έκλεισε το κονσέρτο των δοκαριών.

Στο 90’ ο Ναούμ μείωσε με κεφαλιά σε 2-3 και στις καθυστερήσεις το παιχνίδι έγινε ροντέο χωρίς όμως να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Μια πραγματικά μεγάλη μάχη που άφησε ικανοποιημένους τους λιγοστούς ηρωικούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο αψηφώντας την παγωνιά.




Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, Κωνσταντινίδης ( 80’ Γρηγοριάδης), Ιωαννίδης, Θεολογάκης, Ουτσικούνης, Χέλα, Καραγιώργης (73’ Τσίτσος), Ναούμ, Παπαδημητρίου, Αντωνιάδης, Ρίστα.