Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 3-1

Ένα βήμα μπροστά και τρία πίσω έκανε η ομάδα μας την Κυριακή κόντρα στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Ν. Απολλωνίας, γκρεμίζοντας ότι καλό είχε χτίσει τόσο την προηγούμενη αγωνιστική όσο και στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα.

 Ο ΑΕΤΟΣ μπήκε δυνατά και μόλις στο 3' πέτυχε γκολ από εκτέλεση φάουλ του Τσαναξή που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, για κάποιο λόγο που μόνο ο επόπτης γνωρίζει. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει, με αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα στο 18' με κεφαλιά του Ναούμ Θ.,  δείχνοντας ότι θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα αφού οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν σε καμία περίπτωση ικανοί να την κοντράρουν.Μια προειδοποιητική βολίδα των γηπεδούχων στο δοκάρι από φάουλ στο 39' δεν στάθηκε ικανή να προϊδεάσει το τι θα ακολουθούσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι με την έναρξη του β' μέρους ο ΑΕΤΟΣ έμεινε στα αποδυτήρια και δεν βγήκε ποτέ, κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα (51' , 57') και να μην μπορεί να απειλήσει παρά μόνο με ένα τετ α τετ του Ιβανόφ στο 76'. Στο 81' οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 σε ένα παιχνίδι που κανένας δεν μπορεί να καταλάβει πως πήρε αυτή την τροπή.

Πραγματική αυτοκτονία λοιπόν για την ομάδα μας που έχασε μεγάλη ευκαιρία για αγωνιστική και βαθμολογική ανάταση, γυρίζοντας πολλά βήματα πίσω όχι τόσο με το άσχημο αποτέλεσμα όσο με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.  Τα πολλά λόγια είναι περιττά και μόνο με δουλεία θα μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν αυτό που πραγματικά αξίζουν!

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής, Λάζογλου (74' Ιωαννίδης), Χέλα, Καραγιώργης, Ατλάζης, Δημούδης (41' Ουτσικούνης), Παπαθανασίου Θ. ( 85' Χωρούδας ) Ναούμ Α., Τσαναξής, Ναούμ Θ., Ιβανόφ