Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Α΄ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΜ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 2-0

Τα πράγματα ήταν εξ΄ορισμού δύσκολα για τον ΑΕΤΟ, οι πολλές απουσίες συνηγορούσαν σε αυτό και ένας δυνατός αντίπαλος στην έδρα του γινόταν αυτόματα το φαβορί της αναμέτρησης, παρόλα αυτά χαμένος εξ'αρχής θεωρείται μόνο αυτός που αποφεύγει την μάχη και ο ΑΕΤΟΣ δεν έκανε κάτι τέτοιο, ανέβηκε στο Σοχό με μόλις 13 ποδοσφαιριστές και χρειάστηκε να επιστρατευτεί αγωνιστικά ακόμα και ο προπονητής της ομάδας! πάλεψε αξιοπρεπέστατα και στάθηκε ανταγωνιστικός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα,βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους.
 Το σκορ άνοιξε ο ΕΘΝΙΚΟΣ στο 61΄ σε μια αντεπίθεση και διπλασίασε τα τέρματα του στο 78΄ με μια στημένη φάση και από ελεγχόμενη θέση οφσάϊτ.
Στα κέρδη της ημέρας η υπερπροσπάθεια όσων αγωνίστηκαν αλλά η ομάδα έχει ανάγκη να μπει γρήγορα σε ρυθμούς αγώνων, η Α' κατηγορία απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια απ΄όλους και αυτή τη στιγμή η εικόνα σίγουρα δεν είναι αυτή που θα ήθελαν οι άνθρωποι του συλλόγου.
 η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ.
Κιουπτσής, Κιντσάκης, Δημούδης, Καραγιώργης, Ατλάζης Γ, Λάζογλου (85΄ Μάντζιος), Τσαναξής, Χωρούδας (80΄ Γιαννάκος), Ιβάνοφ, Παπαθανασίου Μ. Χέλα (46΄ Παπαδημητρίου Α.)