Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ 2-1

Επιτέλους  νίκη…

Έπρεπε να φτάσουμε στη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος,  σχεδόν 9 μήνες από την τελευταία φορά που η ομάδα μας γεύτηκε τη χαρά της νίκης σε επίσημο αγώνα ώστε να πανηγυρίσει και πάλι μια επιτυχία.

Ο ΑΕΤΟΣ μπήκε λοιπόν με το δεξί στη νέα χρονιά κερδίζοντας με σκορ 2-1 τον Ελλήσποντο Μαδύτου, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε εξ’ολοκλήρου στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί η ομάδα μας έβαλε τις βάσεις  προηγούμενη στο σκορ με σουτ του Καραγιώργη  στο 26’.

 Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με εκτέλεση πέναλτι στο 32’ όμως η χαρά τους δεν διήρκησε πολύ, αφού μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Πετρίδης με κοντινή προβολή, έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα μας αυτή τη φορά με 2-1 σκορ, που έμελλε να είναι και το τελικό.

Στην επανάληψη η ομάδα μας έμεινε από δυνάμεις, αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο και προσπάθεια αντεπιθέσεων με σκοπό να διαφυλάξει καταρχήν το υπέρ της προβάδισμα, πράγμα που έκανε με σχετική ευκολία αφού μόνο σε μια φάση κινδύνεψε  ουσιαστικά.

Κάπως έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΕΤΟ να σπάει το ρόδι και να ελπίζει σε καλύτερη τύχη την χρονιά που μόλις ξεκίνησε με υγεία, ομαδική  και ατομική επιτυχία σε κάθε μέλος  του συλλόγου.

Καλή συνέχεια σε όλους.


Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Καζάκος, Χέλα, Πλουμής, Θεολογάκης, Ουτσικούνης, Πετρίδης, Παπαθανασίου, Ναούμ Ά., Ναούμ Θ.(79’ Ρίστα), Αντωνιάδης (82’ Ηλιάδης), Καραγιώργης.