Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Σταυρού, σε ένα παιχνίδι  που θύμισε περισσότερο φιλικό προετοιμασίας, χωρίς τα συστατικά που ξεχωρίζουν έναν απλό ποδοσφαιρικό αγώνα από ένα κλασσικό ντέρμπι.

Η απουσία θεάματος ήταν σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη αφού  πάνω σε ένα γήπεδο σεληνιακό τοπίο, καθιστούσε αδύνατο ακόμη και ένα απλό κοντρόλ της μπάλας, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Η μη επίτευξη κάποιου τέρματος έχει και αυτή την εξήγηση της, καθώς ο Κιουπτσής, η τύχη και τα δοκάρια του, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι και κράτησαν το μηδέν στην άμυνα του ΑΕΤΟΥ.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο  ήταν η έλλειψη πάθους και στιγμών έντασης που είναι το αλατοπίπερο αυτών των αγώνων, ενδεικτικό είναι ότι το ματς τελείωσε με μόλις μία κίτρινη κάρτα και αυτή για αστείο λόγο.

Η βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων με μόλις ένα βαθμό διαφορά προϊδέαζε για μια δυνατή μονομαχία. Όμως τον μεγαλύτερο ρόλο σε τέτοιους αγώνες τον παίζει το ΓΟΗΤΡΟ  και αυτό εχθές δεν φάνηκε να υπάρχει. Στερώντας όλο το ζουμί…

Ο συνδυασμός όλων αυτών το καθιστά σε ένα  από τα φτωχότερα ντέρμπι των τελευταίων ετών μεταξύ των δύο ομάδων.

Στα αγωνιστικά, ο ΑΕΤΟΣ έκανε την χειρότερη του φετινή εμφάνιση και ο βαθμός που κέρδισε ίσως είναι χρωστούμενος από το ματς του πρώτου γύρου,  παρόλα αυτά έχασε μοναδική ευκαιρία στο 86’ να κλέψει το τρίποντο με το ανεπανάληπτο τετ α τετ του Ιωαννίδη.

Ο ΠΑΟΚ Σταυρού έχασε μοναδική ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα ακόμη και με βαρύ σκορ αλλά δεν τα κατάφερε, είχε δοκάρια στο 18’ και στο 39’ και πλήθος χαμένων ευκαιριών.

Ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ σίγουρα  θα αισθάνεται αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα, όμως και ο ΑΕΤΟΣ έχει παράπονα από το παιχνίδι αδικώντας ο ίδιος τον εαυτό του.



Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής, Ρίστα, Ιωαννίδης, Θεολογάκης, Ουτσικούνης, Αντωνιάδης, Καραγιώργης, Ναούμ (72’ Χέλα), Γρηγοριάδης, Παπαδημητρίου (89’ Σαμαράς), Κωνσταντινίδης