Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 2-0

Σε ένα ματς αγγαρεία για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΑΕΤΟΣ βρέθηκε στον Ασκό με ενδεκάδα ανάγκης, όντας αδιάφορος για το αποτέλεσμα εν αντιθέση με τους γηπεδούχους που θέλανε τη νίκη ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Μέσα σε όλα δεν έλειψαν και δύο αναγκαστικές αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα ταράσσοντας τις ισορροπίες ακόμη περισσότερο.  
Παρόλα αυτά η ομάδα μας πάλεψε στα ίσια το ματς για ένα ημίχρονο και κατόρθωσε να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, έως ότου αυτοί πάρουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκλεισαν στο μισό γήπεδο τον ΑΕΤΟ και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 69'.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο για τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ασκώντας φοβερή πίεση και χάνωντας σωρεία ευκαιριών για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, με την ομάδα μας να μοιάζει αδύναμη να αντιδράσει.

Οι ποδοσφαιριστές μας κάνανε στην ουσία μια διαχείριση εν όψη του αγώνα μπαράζ που ακολουθεί με τον ΕΘΝΙΚΟ Σοχού εκτός έδρας την ερχόμενη εβδομάδα

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής, Ιβάνοφ, Λάζογλου, Δημούδης, Παπαδημητρίου Σ., Γκουράϊ (65' Παπαδημητρίου Α.) Παπαθανασίου, Χωρούδας, Ιωαννίδης (42' Ατλάζης Φ.) Ναούμ Θ., Μαύρος