Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ 0-1

Σε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο ΑΕΤΟΣ δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Ασκού, αφού μία άτυχη στιγμή έμελλε να αποφέρει το πέναλτι που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας έχοντας αποβάλει πλέον το βαθμολογικό άγχος προσπαθεί να παρουσιάσει ένα πιο απελευθερωμένο πρόσωπο και κατά διαστήματα δείχνει να το καταφέρνει. Όπως στην Αρετή την προηγούμενη Κυριακή έτσι και χθες σε μεγαλύτερο βαθμό κατάφερε να παλέψει το παιχνίδι, περιόρισε τα νεκρά της σημεία και βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

 Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι με μία ανούσια υπεροχή πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, μη μπορώντας να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Κιουπτσή, έτσι φυσιολογικά το 0-0 οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη έδειχνε το ίδιο σκηνικό μέχρι την στιγμή που καθόρισε τον αγώνα, στο 61' και σε μία ανύποπτη φάση ένα λάθος της άμυνας έφερε το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, που το μετέτρεψαν σε γκολ διαμορφώνοντας το 0-1!

Ο ΑΕΤΟΣ αντέδρασε, πιέζοντας σε αρκετές περιπτώσεις τους αντιπάλους, χάνοντας τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες με τους Γρηγοριάδη και Καραγιώργη χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα, έτσι μοιραία ακόμη μία ήττα,τον βρίσκει μόνο στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, κλείνοντας έναν αρνητικό πρώτο γύρο με μία θετική εμφάνιση.

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής, Χέλα, Ιωαννίδης, Καραγιώργης, Δημούδης, Πέζης, Παπαθανασίου Θ., Ναούμ Ά., Γρηγοριάδης, Τσαναξής, Παπαθανασίου Μ.( 75' Ιβάνοφ)