Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Λαχειοφόρος Αγορά για τους Εθελοντές Αιμοδότες


Σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις Φωνές και Κιθάρες στο Αμπελούδι στον Άνω Σταυρό και στις Μνήμες της Μικρασιατικής Καταστροφής στο Ανοιχτό θέατρο Δήμου Αγίου Γεωργίου στην Ασπροβάλτα και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στην 7η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στο Σταυρό και Άνω Σταυρό,θα πωλούνται προς 2,00 ευρώ οι λαχνοί της 7ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Για έναν υπερτυχερό θα κληρωθεί ένα προκατασκευασμένο σπίτι 40 τ.μ. και θα αναδειχθεί με τον πρώτο αριθμό της 42ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου στις 20-10-09..

Η λαχειοφόρος αγορά θα πραγματοποιείται μέχρι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου και λαχεία μπορείτε να προμηθεύεστε από το Πολιτιστικό Στέκι του Μ.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ, τα γραφεία και τα μέλοι του Ο.Μ.Α.Σ.Κ. και του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ καθώς επίσης και με email στον Strymonikos Online (sofia@strymonikos.net) και masaetos@yahoo.gr.

Ta έσοδα θα διατεθούν στους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών μέλη της ΠΟΣΕΑ και συγκεκριμένα για την περιοχή μας στον Μ.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ, για την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του σε συνεργασία με τον Ο.Μ.Α.Σ.Κ. και ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ στην 7η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.