Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Η εκπομπή της ΕΡΤ3 «Ραδιοφωνικά Ανταμώματα», στον Άνω Σταυρό


Εχθές Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, η Ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Ραδιοφωνικά Ανταμώματα», μεταδόθηκε από τον Άνω Σταυρό ζωντανά για ένα δίωρο από τι 21:00 έως τις 23:00, από τις συχνότητες των FM 102, στα Μεσαία 1044 και στα Βραχέα 7450 (για εξωτερικό), καθώς και στο διαδίκτυο: www.ert3.gr .

Κατά την διάρκεια της εκπομπής τηλεφώνησαν δεκάδες Έλληνες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Την βραδιά συνόδευαν, ζωντανή μουσική , πλούσια εδέσματα, άφθονο ποτό, αλλά και χορός από τους κατοίκους του Άνω Σταυρού.

Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «ΑΕΤΟΣ» Άνω Σταυρού, θέλει να Ευχαριστήσει τον Διευθυντή Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3 Ξάνθο Χύτα και όλους τους συντελεστές της εκπομπής της ΕΡΤ3 «Ραδιοφωνικά Ανταμώματα», που μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από την μεγάλη παρέα της εκπομπής, που δεν έχει σύνορα,να έρθουμε σε επαφή με άλλους συλλόγους, φορείς και απλούς πολίτες με τους οποίους μας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες, πάντα με σκοπό την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας. Να παρουσιάσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της πολιτιστικής μας ταυτότητας.